Rom El Brujo, 40% alc., 70 cl

Rom El Brujo, 40% alc., 70 cl

POVESTEA

În Panama, există un loc numit ”Cerro Brujo, care înseamnă ”Dealul Vrăjitoarei”. In locurile mai înalte din zonă, se crede că există o peșteră unde se prepară poțiuni magice.

Romul El Brujo a fost inspirat de poveștile folclorice din Panama, o țară cu un pământ bogat, care oferă trestie de zahăr de calitate, dar cunoscută și pentru ritualurile voodoo practicate aici.

El Brujo este un amestec de măiestrie în prepararea romului și de magie neagră, ce dau naștere unei rețete unice, pentru un rom de cea mai bună calitate.

PRODUCȚIA

Romul El Brujo este un amestec interesant de tradiții de preparare a romului. În timpul sezonului uscat din Panama, sucul din trestie de zahăr proaspăt presat este fermentat și apoi distilat înainte de a fi introdus în butoaie de stejar ex-Bourbon pentru învechire. În lunile mai umede, experții în prepararea romului folosesc o combinație de suc de trestie presat și de melasă pentru baza de fermentare.

După ce este ținut șapte ani în faimoasele butoaie americane, romul este amestecat și apoi crescut în butoaie de sherry Pedro Ximenez timp de șase luni, până la îmbuteliere.

NOTE DE DEGUSTARE

CULOARE: aurie, cu nuanțe de miere proaspătă

GUST: El Brujo denotă la început arome calde de toffee și caramel, urmate de note de vanilie și flori de măr. Textura este bogată și are gust generos de fructe roșii uscate și de vin roșu.

MIROS: note de flori și paie la început, urmate de arome mai bogate de vanilie și caramel. Se resimte și o notă aparte, rezultate din învechirea în butoaie roșii.

Furnizor: Challenger Spirits
Info comenzi: click aici
Categorii: Băuturi, Challenger Spirits, Noutăți, Produse, Rom
Etichete:

Alți vizitatori au mai vizualizat

Ginul tonic Mil Gin Rosa Spritz este obținut din amestecul de gin irlandez Mil Gin,…

Ginul tonic Mil Gin Spritz contine ienupăr, portocală, migdale, măsline, busuioc, cimbru, rozmarin, agrise și…

Băutură pasteurizată, necarbonatată, cu arome naturale de lămâie și portocală, cu conţinut de vitamine (B3,…

Alte produse

Pâinea coaptă Valentina Snack cu ceapă îmbină ingrediente de cea mai bună calitate cu gustul inconfundabil…

Ciocolată laxativă fără zahăr Choco Diet Lax, 23 g

MELONADE este o băutură aperitiv produsă din suc de pepene galben de Cavaillon, alcool neutru…