Ambrosiana Fior Di Neve-Specialitate din aluat fraged acoperit cu zahar pudra,cu umplutură de cremă de cacao și alune de pădure, 140 g

Ambrosiana Fior Di Neve-Specialitate din aluat fraged acoperit cu zahar pudra,cu umplutură de cremă de cacao și alune de pădure, 140 g

Ambrosiana Fior Di Neve-Specialitate din aluat fraged acoperit cu zahar pudra,cu umplutură de cremă de cacao și alune de pădure, 140 g.

Furnizor:
Info comenzi: click aici
Categorii: Biscuiți, Dolciaria Ambrosiana, Dulciuri, Noutăți, Producători, Produse
Etichete: ,

Detalii produs

Gramaj 140 g g
Tip ambalaj Cutie Carton
Cantitate / bax 10
Alergeni Poate contine urme de nuci și soia. *Grâu de origine UE.
Gluten free (da sau nu) Nu
Termen de valabilitate 12 luni
Ambrosiana Fior Di Neve-Specialitate din aluat fraged acoperit cu zahar pudra,cu umplutură de cremă de cacao și alune de pădure 8.80 lei Ambrosiana Fior Di Neve- Specialitate din aluat fraged acoperit cu zahăr pudră,cu umplutură de cremă de cacao și alune de pădure. Ingrediente: Făină de grâu moale tip „0”*, umplută cu cacao și cremă de alune 30% [zahăr, uleiuri și grăsimi vegetale (uleiuri (de floarea soarelui), grăsimi (cacao)), alune de pădure 10%, cacao praf cu conținut scăzut de grăsimi 8%, lapte praf , emulgator: lecitină de floarea soarelui, aromă naturală de alune], margarină [uleiuri și grăsimi vegetale (grăsimi de palmier și ulei de semințe de floarea soarelui), apă, emulgatori: mono și digliceride ale acizilor grași (E471)], zahăr, ouă, înveliș de zahăr pudră 3% (zaharoză, amidon de porumb 3%), unt, agenți de creștere (difosfat disodic, carbonat acid de sodiu), sare, lapte praf degresat, aromă: vanilină, colorant: beta-caroten.

Valori nutriționale pentru 100g

Energie 499 kcal
Glucide 62 g g
Grăsime 25 g g
Grăsimi saturate 8 g g
Zahăr 32 g g
Fibre 2, 6 g g
Sare 0,26 g g
Acest desert reprezintă o delicatesă savuroasă și gustoasă, ideală pentru a fi servită lângă un ceai sau o cafea. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de surse de căldură.

Alți vizitatori au mai vizualizat

Biscuiți cu cacao, fără zahăr

Ambrosiana Lemon Milk- Specialitate din aluat fraged, cu umplutură de cremă de lămâie și lapte,…

Ambrosiana PanMela-Specialitate din aluat fraged acoperit cu zahar pudra, cu umplutură de piure de mer…

Alte produse

Ambrosiana Lemon Milk- Specialitate din aluat fraged, cu umplutură de cremă de lămâie și lapte,…

Forme rotunde din foietaj pentru diverse umpluturi, Ø 60, 12 bucăți/ display, 200 g. Produs…

Sos barbecue, Mississippi  - Original